Chimera Ékszer

Webshopunk üzemel, üzletünk pedig újra NYITVA! (hétfő-péntek: 9:00-17:30, szombat: 9:00-13:00)

Újdonságok

Arany gyűrű

Arany gyűrű Ár: 35 650 Ft
Új

Arany gyűrű

Arany gyűrű Ár: 51 150 Ft
Új

Arany elöl kapcsos …

Arany elöl kapcsos fülbevaló Ár: 23 100 Ft
Új

Arany elöl kapcsos …

Arany elöl kapcsos fülbevaló Ár: 23 100 Ft
Új

Arany karika fülbevaló …

Arany karika fülbevaló (10mm) Ár: 21 000 Ft
Új

Kiemelt termékek

Arany karikagyűrűk

Arany karikagyűrűk Ár: 132 300 Ft

Arany Karikagyűrű

Arany Karikagyűrű Ár: 77 700 Ft

Arany Karikagyűrű

Arany Karikagyűrű Ár: 199 500 Ft

Arany karikagyűrűk

Arany karikagyűrűk Ár: 163 800 Ft

Arany karikagyűrűk

Arany karikagyűrűk Ár: 111 300 Ft

Arany Karikagyűrű

Arany Karikagyűrű Ár: 159 600 Ft

Arany Karikagyűrű

Arany Karikagyűrű Ár: 163 800 Ft

Arany karikagyűrűk

Arany karikagyűrűk Ár: 126 000 Ft

Arany Karikagyűrű

Arany Karikagyűrű Ár: 157 500 Ft

Arany karikagyűrűk

Arany karikagyűrűk Ár: 142 800 Ft

Kapcsolat

3300 Eger, Szent János u. 14

Tel: +3636414080

Mobil: +36304829000

E-mail:  info@chimeraekszer.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9.00 - 17.30
Szombat: 9.00 - 13.00
Vasárnap: zárva

Megosztás

Facebook

Tanácsok karikagyűrű vásárláshoz

 

Tanácsok karikagyűrű vásárláshoz

Jó pár év tapasztalatát és hasznos információkat foglaltuk össze, így ha Ön karikagyűrű választás előtt áll, érdemes ezzel a cikkel kezdenie!

A karikagyűrű próbára szánjuk időt, akkor is ha határozott elképzelésünk van, vagy tudjuk a méreteinket, mert a gyűrűpróba pont olyan mint a ruhapróba: márka és fazonfüggő, hogy jó-e a megszokott méret. Ha online szeretne rendelni weboldalunkról és nem tudja méretét, olvassa el erről szóló cikkünket! :)

Nem érdemes akkor próbálni, amikor nagyon fázik a kezünk, vagy épp izzad a melegtől.Az időjárás és a napszak befolyásolhatja ujjunk méretét. Hidegben vékonyabb, nagy melegben megdagad, illetve aki vizesedésre hajlamos, tapasztalhatja, hogy valamikor duzzadtabbak az ujjai. 

Mindkét kezünk gyűrűs ujjára próbáljuk fel a gyűrűt. Általában a jobb kézen viselik a párok a karikagyűrűt, de ha két méret között vacilál, érdemes figyelembe venni, mi van akkor ha a másikra tesszük? 

Ha az ujjperceknél erősebbek az izületek (bütyök), fontos, hogy a gyűrű mérete az izületi rész kerületéhez igazodjon, mert hiába tudjuk erőszakkal ráhúzni esetleg az ujjunkra, később kellemetlen lesz le-fel venni. 

Ha a szélesebb gyűrűk tetszenek (kb. 4 mm széles vagy szélesebb), akkor az ékszerüzletekben található, általában kb. 2 mm széles ujjbőségmérő karikákkal mért gyűrűméretnél legalább eggyel nagyobb méretet érdemes választani, mert minél szélesebb a fazon, annál több ponton érintkezik ujjunkkal, így annál nehezebben megy fel, és nagyobb kell belőle. 

Ha hajlamos testsúlyingadozásra - elsősorban ne aggódjon, Ön nincs egyedül :) - érdemes olyan gyűrűt választania, mely később méretre igazítható. Legtöbb fazonunk ilyen, de mi minden gyűrűnkről azonnal meg tudjuk mondani, hogy később alakítható-e, úgyhogy kérdezzen bátran! Ha köves ékszert szeretne, maximum 1-3 köves fazont válasszon, mert minél több a kő, annál nagyobb esély van arra, hogy tágítás vagy szűkítés során sérülnek a foglalatok. 

Az arany puha, így felületek idővel kophatnak. A matt fényesedik, a fényes felület mattul, de a felületkezelés megújítható bármelyik ékszerüzletben. Ez nem függ márkától, gyártótól, ötvöstől...az arany ilyen, gyönyörű, értékálló, de sajnos kophat.

Karikagyűrűink többsége gravírozható! A gyűrű belsejébe vagy külsejébe is kérhet vésést, pl.: monogramot, keresztnevet, ábrát, időpontot. Akár görög betűkkel is belevésik Önnek a kívánt szót, vagy kérhet szerencsét hozó szimbólumot is!

Használt, megunt, örökölt de sosem hordott arany ékszereit jobban megéri beszámíttatni mint később készpénzre váltani, hiszen a beszámítási ár kedvezőbb mint a felvásárlási. Feleslegessé vált arany ékszereit hozza be hozzánk, így juthat a legkedvezőbb áron karikagyűrűjéhez! 

Reméljük hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálhattunk.

vissza